top of page
Zorg

ZORG

Loopt u tegen zaken aan privé en op het werk?

Zit u al een tijdje lang niet lekker in uw vel en begrijpt u niet waardoor dat komt?

Voelt u zich overbelast en (aanhoudend) gestrest? Heeft u problemen waar u op dit moment niet uitkomt?  Voelt u zich somber, angstig, gespannen en/of slaapt u slecht?  Bent u voortdurend vermoeid en is er geen medische oorzaak te vinden? Heeft u vraagstukken rondom uw zelfbeeld? Etc.

Gesprekken met een deskundige kunnen dan helpen.

Is uw medewerker uitgevallen of dreigt hij uit te vallen door (werk gerelateerde) psychische klachten dan is het belangrijk dat deze snel en effectief wordt geholpen. Psytab kan helpen bij het vergroten van weerbaarheid en verminderen van ziekteverzuim in de vorm van behandeling en preventie.

Onze psychologische behandelingen kunnen ook online plaatsvinden.,

HRM: Diensten

AANPAK

INTAKE

De intake bestaat in het algemeen uit twee sessies. In de eerste sessie wordt de problematiek zoveel mogelijk in kaart gebracht en kijken we of het voldoende 'klikt' tussen ons. Voorafgaand aan de tweede sessie wordt u verzocht een paar vragenlijsten in te vullen. Tijdens de tweede sessie worden de resultaten besproken en stellen we een behandelplan op.

 

BEHANDELING

Een sessie duurt 45 minuten en een behandeling neemt over het algemeen 6 - 9 sessies in beslag. De gesprekken worden gecombineerd met opdrachten en oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan. Het doel van de behandeling is het eigen probleemoplossend vermogen, de veerkracht en vitaliteit te vergroten zodat cliënten in de toekomst problemen makkelijker zelf kunnen oplossen en kunnen voorkomen.

 

AFZEGGINGEN

In geval van verhindering wordt u verzocht dit zo snel mogelijk, maar minimaal 24 uur voor afspraak, aan de praktijk door te geven. In dat geval is het kosteloos. Afzeggen kan via telefoon (06-51857444) of e-mail (e.bont@psytab.nl). In beide gevallen geldt het tijdstip waarop de afmelding binnen komt als bepalend. Afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden geannuleerd, zullen in rekening gebracht worden. 

bottom of page